Bedemand Åbyhøj

Respektfuld og erfaren bedemand i Åbyhøj 

Den fornemmeste opgave vi har hos Bedemand Keld Andersen, er at lytte til dig og dine ønsker, tilbyde kvalificeret og respektfuld rådgivning – og sikre at den bisættelse eller begravelse du planlægger, lever op til dine og afdødes ønsker.  

Alle vores bedemænd har været i branchen i mange år, og de står alle til rådighed med det formål at vejlede og rådgive dig bedst muligt, omkring det du må have spørgsmål til. Vi tilbyder at hjælpe med planlægning af højtideligheder i både Gammel Åby Kirke og Åbyhøj Kirke.  

Bedemænd med årelang erfaring i branchen 

Hos Bedemand Keld Andersen er vi DS ISO9001 certificerede. Dette er den højeste certificering bedemænd kan opnå i Danmark. Du kan derfor være sikker på at alle vores bedemænd, med deres mange år i branchen og denne certificering, udelukkende har dit bedste for øje.  

Det er vigtigt for os at du føler dig hørt og tryg gennem hele processen, omkring planlægningen af en bisættelse eller begravelse. Derfor tilbyder vi at rådgive i alt fra valg af salmer til kirken, blomster, urne, kiste, skifteretten – og alle spørgsmål du må have udover.  

Personlig rådgivning når du behøver det 

Du kan henvende dig til os på alle tider af døgnet. Vores telefon er åben døgnet rundt, og du kan ringe til os på 86 12 20 26 

Uanset hvornår du ringer, vil du få personlig betjening af en erfaren og respektfuld bedemand, der tager sig tiden til at lytte og besvare dine spørgsmål. Du vil altid blive behandlet med værdighed, når du ringer til os.   

Bedemand Åbyhøj