Bæredygtig begravelse

Den bæredygtige begravelse

Bæredygtige begravelser bliver i højere grad en vej folk vælger at gå, når det kommer til begravelser. Det bunder i lysten til at gøre noget for miljøet, selv efter man ikke er her mere. Det ønsker vi hos Bedemand Keld Andersen at bakke op om, og derfor tilbyder vi muligheden for en bæredygtig afsked.

Med en bæredygtig begravelse kan du give tilbage til naturen, ved at sikre at en kiste eller urnen ikke forstyrrer økosystemet. Det er en smuk tanke og er en mulighed for at give noget tilbage til jorden, i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Mulighederne er mange hvis man vælger en bæredygtig begravelse eller bisættelse. Det kommer til udtryk i vores udbud af naturkister og urner, som giver muligheden for selv at vælge hvordan man vil gøre noget for miljøet.

I vores sortiment finder du blandt andet 3 forskellige kister, der er 100% bionedbrydelige og CO2 neutrale. Disse kister er bygget specielt til at efterkomme ønsket om en bæredygtig og miljøvenlig begravelse, der ikke skader naturen. Du har mulighed for at vælge en papirkiste, en bambuskiste eller en kiste i ubehandlet fyr.

Såfremt du ønsker en bæredygtig bisættelse, er de urner du finder hos os også 100% nedbrydelige og CO2 nedbrydelige. Vores fokus på at passe på naturen betyder at urnerne er miljø- og ressourcebesparende, samtidig med at de også er komposterbare. Vi har også fokus på at poserne nede i urnerne er 100% bionedbrydelige, for at sikre at vi kan leve op til ønsket om en gennemgående bæredygtig bisættelse, såfremt det er det du ønsker at holde.

Erfaren rådgivning om bæredygtige begravelser

Hos Bedemand Keld Andersen har vi erfaring med bæredygtige begravelser, igennem vores 125 år som bedemænd. Vi har et udbud af forskellige naturkister, bionedbrydelige urner og evnerne til at rådgive dig indenfor denne type begravelse eller bisættelse. Det er vigtigt for os at du er en del af processen og at vi møder dine ønsker, for at sikre at den bæredygtige begravelse bliver som du ønsker den.   

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller ønsker hjælp til at arrangere en bæredygtig begravelse. Vores telefon har døgnåbent på 86 12 20 26 og vi kan garantere dig en personlig samtale, med fokus på dine tanker og ønsker omkring en bæredygtig begravelse.