Dødsannoncer

Hos Bedemand Keld Andersen ønsker vi at gøre planlægningen af en højtidelighed så overskuelig for dig, som muligt. Derfor tilbyder vi hjælp med indrykning af dødsannoncer i den eller de aviser du må ønske.  

Når vi indrykker en dødsannonce for dig, kan du selv bestemme præcis hvad der skal stå i dødsannoncen. Det er op til dig hvilke mindeord du ønsker skrives, samt hvor meget information der skal indrykkes. Vi sørger for det praktiske omkring annoncen, ved at skrive den og sørge for at den indrykkes.  

Det vigtigste for os er at en dødsannonce ikke koster dig flere penge. Derfor hjælper vi med at skrive og indrykke dødsannoncen, uden merbetaling. Det er vigtigt for os at du med ro i maven kan fokusere på alle aspekter af planlægningen, i stedet for at skulle bruge din energi på at indrykke dødsannoncen og betale ekstra.  

Indryk annoncen når du ønsker det  

Det er op til dig hvornår en dødsannonce skal indrykkes. En dødsannonce kan indrykkes både før og efter en bisættelse eller begravelse har fundet sted. Det er op til jer hvorvidt i som pårørende, eller hvis den afdøde har et ønske herom, ønsker opmærksomhed omkring højtidelighed.  

Uanset om du indrykker en dødsannonce før eller efter, kan du være sikker på at det ikke koster ekstra, når du bruger Bedemand Keld Andersen.  

Ring til os når du har brug for det 

Du kan ringe til os på 86 12 20 26, hele døgnet. Du kan være sikker på at du altid vil få personlig betjening, af en af vores DS ISO9001 certificerede bedemænd. Med vores mange års erfaring, er du garanteret respektfuld og professionel hjælp.