Skovbegravelse

En skovbegravelse er jeres mulighed for at begrave den afdøde i smukke, rolige og naturlige omgivelser. Denne type begravelse kan være for mennesker der elsker naturen eller dem der ønsker et hvilested der er personligt, naturligt og pasningsfrit.

Vælger du en skovbegravelse er pasning af gravstedet ikke et krav. Naturen tager sig af pasningen, da den smukke flora i området udsmykker gravstedet som tiden går. Det er tilladt at placere en mindeplade med navn og dato eller initialer, såfremt dette er et ønske.

Skovbegravelsespladser er ikke kirkeligt indviet, hvorfor denne type begravelse er mulig for alle – uanset trosretning og tilhørsforhold.

Der er både mulighed for at blive begravet på en urneplads efter eget ønske, eller for at reservere et familietræ.

Urneplads ved skovbegravelse

Ved en skovbegravelse er det muligt at for at reserve en enkelt urneplads, præcis hvor I ønsker det. Det er muligt at se et oversigtskort, hvorefter I kan besigtige pladsen i skoven, før I reserverer eller forhåndserhverver den.

Med urnepladser er det også en mulighed at reservere en dobbelt urneplads, såfremt I ønsker at have plads til at nedsænke en anden urne ved siden af i fremtiden.

Familietræ ved skovbegravelse

Den anden mulighed når det kommer til en skovbegravelse, er et familietræ. Her reserverer i et træ i skoven, som udelukkende er jeres. Når I nedsænker en urne, er det muligt at indgravere navn og dato eller initialer i selve træet. På den måde kan I holde det hele samlet på et sted, i smukke omgivelser.

skovbegravelse

Anonym gravplads

Ønskes det ikke at navnet skal stå opført i skoven, er der mulighed for en anonym plads under træerne. Her er det muligt at reservere en plads, uden at en mindeplade nedsættes, eller at navnet indgraveres på træet. Det er helt op til jer hvordan I ønsker det – vi er her blot for at hjælpe jer.

Lad os hjælpe dig med din skovbegravelse

Ønsker du en bæredygtig begravelse i naturlige omgivelser, kan vi hos Bedemand Keld Andersen hjælpe dig.

Hos Bedemand Keld Andersen tilbyder vi skovbegravelser i idylliske Mygindskoven, som ligger på Clausholm Skovbegravelsesplads. I disse smukke og rolige omgivelser har I muligheden for at reservere eller forhåndserhverve jer både urnepladser og et familietræ, såfremt I ønsker det.

Vi forestår alt det praktiske omkring selve reservationen eller forhåndserhvervelsen af pladsen. Vi tilbyder et udvalg af bionedbrydelige urner, samt erfaren rådgivning på området. Derfor kan vi garantere dig kyndig og respektfuld vejledning, såfremt du går med tanker om en bæredygtig begravelse.  Endvidere har vi en miljøvenlig rustvogn der kan forestå transporten.

Du er mere end velkommen til at ringe til os, hvis du går med tanker om en skovbegravelse, eller blot ønsker at høre mere. Vores telefon er åben døgnet rundt på 86 12 20 26 og du er garanteret en personlig samtale, med fokus på dine specifikke tanker og ønsker om skovbegravelser.