Bedemand Ebeltoft

Din lokale bedemand i Ebeltoft

I forbindelse med et dødsfald blandt en af dine nærmeste, er der mange ting at tage stilling til omkring begravelse eller bisættelse. Hos Bedemand Keld Andersen sætter vores bedemænd en ære i at hjælpe dig med at opnå lige præcis det du ønsker, med henblik på at få en værdig afsked.

Erfaren DS ISO9001 certificeret bedemand

Vi har været i branchen i mange år og sætter vores fornemmeste opgave er at rådgive dig på bedst mulig vis. Endvidere er vi en DS ISO9001 certificeret bedemandsforretning, hvilket betyder at du kan føle dig fuldstændig tryg og være sikker på at vi behandler dig og din kære med professionel hjælp, den største respekt og værdighed.

Vores erfaring betyder, hvad end du ønsker at bisættelsen eller begravelsen skal afholdes i Dråby kirke, Handrup kirke eller Ebeltoft kirke, så kan vi hjælpe dig.

Bedemand Keld Andersen rådgiver dig

Vi står til rådighed med rådgivning om alt hvad en begravelse eller bisættelse indebærer. Hvis du har brug for hjælp vedrørende valg af kiste eller urne, salmer eller blomster

står vi klar til at rådgive dig. Vores mål er at hjælpe dig med at gøre processen så overskuelig som mulig, samtidig med at vi får arrangeret den højtidelighed du har i tankerne.

Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt og vi garanterer personlig betjening, lige meget hvornår du henvender dig.

Bedemand Ebeltoft

Kontakt os på telefon eller mail