Bedemand Hjortshøj

Lokal bedemand i Hjortshøj

Hos os ved Bedemand Keld Andersen er det vores fornemmeste opgave at rådgive og guide dig igennem processen, med at arrangere den bisættelse eller begravelse du ønsker at arrangere for din nærmeste.
Vi står til rådighed med hjælp og planlægning, når det kommer til at arrangere en højtidelighed for din nærmeste. Vores bedemænd kan være behjælpelige med begravelser eller bisættelser i Hjortshøj kirke.

DS ISO9001 certificerede

Vi har mange års erfaring indenfor bedemandsbranchen og er et DS ISO9001 certificeret bedemandsfirma. Derfor kan vi også forsikre dig om at vi vil behandle dig med respekt og værdighed. Vi kan forsikre dig om at al rådgivning og hjælp er af højeste kvalitet, når du skal planlægge en højtidelighed.

Den fornemmeste opgave for os er at sikre at dine og afdødes ønsker opfyldes, at du føler dig ordentligt rådgivet og hørt på bedst mulig vis igennem hele processen. Vores bedemænd kan både rådgive dig omkring valget af kiste eller urne, salmer eller blomster. Derudover kan vi være behjælpelige med vejledning af offentlige myndigheder, for eksempel ansøgning til skifteretten om begravelseshjælp mm.

Det vigtigste er at du får den rådgivning du har brug for, når der skal træffes valg i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Personlig kontakt døgnet rundt

Det er vigtigt for os at du kan kontakte os døgnet rundt. Vores telefon 86 12 20 26 er åbent 24 timer i døgnet og vi garanterer dig personlig rådgivning og betjening. Vi sørger for at du føler dig hørt og kan få planlagt den begravelse eller bisættelse du ønsker.

Bedemand Hjortshøj