Bedemand Højbjerg

Lokal bedemand i Højbjerg

Når en af dine nærmeste er gået bort, står vi hos Bedemand Keld Andersen klar til at hjælpe dig med begravelsen eller bisættelsen. Vi er DS og ISO9001 certificerede bedemænd og har mange års erfaring, så vi kan forsikre dig om at vi behandler dig med den dybeste respekt og omtanke, når det kommer til at efterleve de ønsker, du må have omkring højtideligheden.

Om du ønsker at holde din begravelse i Frederikskirken, Holme kirke eller Saralystkirken, kan vi være behjælpelige.

Vi hjælper med rådgivningen i en svær tid

Vi ved hvilke opgaver der følger med i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse, og ønsker at rådgive og hjælpe dig, så det bliver så overskueligt som muligt for dig. Hvad end det er rådgivning i valg af blomster, salmer, urne eller kiste, står vi klar til at lytte til dine ønsker og gøre højtideligheden til den mindeværdige oplevelse du ønsker dig.

For os er det vigtigste at du ved at vi lytter til dig, samt at du får opfyldt dine ønsker. Vores vigtigste formål er at rådgive dig på bedst mulig vis, så du har mulighed for at sige et flot sidste farvel til din kære.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til begravelse eller bisættelse

Du kan kontakte os døgnet rundt og vi lover dig personlig betjening, lige meget hvornår du ringer til os. På den måde kan vi sikre os at begravelsen eller bisættelsen forløber sig præcist som du ønsker det, med vores hjælp.

Bedemand Højbjerg

Kontakt os på telefon eller mail