Bedemand Lystrup

Lokal bedemand i Lystrup

Hos Bedemand Keld Andersen har vi et ønske om at hjælpe dig med at arrangere den bisættelse eller begravelse du ønsker for din nærmeste.
Vores bedemænd står til rådighed med det formål at hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du ønsker assistance til at arrangere en højtidelighed i Lystrup kirke. Vores fokus er på at opfylde de ønsker du må have.

Vi er et DS ISO9001 certificeret bedemandsfirma og har mange års erfaring indenfor faget. Vi kan garantere dig respekt for jeres ønsker, og høj kvalitet når det kommer til både rådgivning og hjælp med at planlægge enten en bisættelse eller en begravelse.

Vores fornemmeste opgave er at du får opfyldt dine og afdødes ønsker, samt at du føler dig hørt og rådgivet på bedst mulig vis. Vi rådgiver både omkring valg af blomster, urner, salmer, kister og skifteretten, alt afhængig af hvad du har brug for når der skal foretages valg i forbindelse med højtideligheden.

Kontakt os når du har brug for det

Vores telefon er døgnåben og du kan altid ringe til os. Du kan være sikker på at du altid vil få personlig betjening og rådgivning, for at sikre at alt omkring begravelsen eller bisættelsen forløber præcist efter dine ønsker. Ring blot til os på 86 12 20 26.

Bedemand Lystrup