Bedemand Thorsager

Lokal bedemand i Thorsager

Vi hos Bedemand Keld Andersen har som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem processen med at arrangere en højtidelighed, enten i form af en bisættelse eller begravelse for din nærmeste. Vi kan være behjælpelige med planlægning og rådgivning af disse i Thorsager kirke.

Erfarne bedemænd

Vi har været i bedemandsbranchen i mange år og har derfor meget erfaring indenfor faget.

Vi er et DS ISO9001 certificeret bedemandsfirma, hvilket er den højest mulige certificering i Danmark. Vi kan derfor garantere dig at vi har stor respekt for dig og afdødes ønsker, så vi med vores erfaring kan hjælpe dig med at planlægge den højtidelighed du ønsker.

Vores fornemmeste opgave er at behandle dig med respekt og værdighed, samt sikre at du føler at du får den nødvendige rådgivning, når det kommer til planlægning af bisættelsen eller begravelsen. Hvad end du har brug for rådgivning i valg af salmer til kirken, blomster, urne, kiste eller skifteretten, står vi klar til at rådgive dig.

Kontakt os når du har brug for det på 86 12 20 26

Vores telefon er døgnåbent og du kan ringe til os når du har brug for det. Vi lover dig personlig rådgivning ligegyldigt hvornår på døgnet du ringer og at du til hver en tid kan få svar på de spørgsmål du må sidde med. Vi sikrer os at du føler dig hørt og at begravelsen eller bisættelsen bliver præcist som du ønsker den.

Bedemand Thorsager