Bedemand Viby J

Lokal bedemand i Viby J

For os hos Bedemand Keld Andersen har vi som eneste formål at hjælpe dig med at arrangere den begravelse eller bisættelse du ønsker dig for din nærmeste.
Hvad end du ønsker at holde begravelsen eller bisættelsen i Viby kirke, Fredenskirken eller Ravnsbjergkirken, står vi til rådighed for at hjælpe dig med at arrangere højtideligheden og opfylde de ønsker du må have omkring den.

DS ISO9001 certificeret

Vi har mange års erfaring indenfor faget og er en DS og ISO9001 certificeret bedemandsforretning, hvilket betyder at vi garanterer høj kvalitet og respekt for jeres ønsker, når det kommer til at hjælpe og rådgive dig omkring begravelsen eller bisættelsen.

Det vigtigste for os er at du føler dig hørt i processen. Vi sætter en ære i at lytte til dine ønsker og rådgive dig bedst muligt. Om du ønsker rådgivning omkring valg af salmer, blomster, urne eller kiste står vi klar til at guide dig og hjælpe dig til de bedst mulige valg.

Vi hjælper dig med bisættelser og begravelser

Vores telefon er døgnåben og du er altid velkommen til at ringe til os. Vi kan forsikre dig at du altid vil få personlig betjening, for at bisættelsen eller begravelsen forløber præcist som du ønsker den skal.

Bedemand Viby J

Kontakt os på telefon eller mail