Certificeret bedemand

Når man er ISO9001 Certificeret bedemand og Akkrediteret, har man en ISO9001 Certificering fra brancheforeningen Danske Bedemænd og er Akkrediteret af DANAK, en forkortelse for Den Danske Akkrediteringsfond der er etableret, som en uafhængig non-profit erhvervsdrivende fond. DANAK er det nationale akkrediteringsorgan i Danmark, udpeget af Sikkerhedsstyrelsen under Erhvervsministeriet. Det giver dig som pårørende tryghed samt sikkerhed for, at kvaliteten er i orden, og at alt foregår efter bogen.

Hvad er ISO9001?

ISO9001 er en internationalt anerkendt standardcertificering, der stiller store krav til alle, der har den. Sammen med ISO9001 certificeringen skal de certificerede også opfylde en europæisk standard, der er gældende for europæiske bedemandsforretninger, og derudover er Danske Bedemænds etiske retningslinjer også omfattet. Samlet set giver det dig som forbruger en stor sikkerhed for, at alle ydelser lever op til de skrappe kvalitetskrav på området.

iso certificering

Hvordan kontrollerer man certificeringen?

Vi kvalitetskontrollerer løbende blandt familier og pårørende, der har benyttet sig af vores ydelser, og netop denne kvalitetskontrol gør, at vi fortsat er ISO9001 Certificerede. Vi skal nemlig leve op til alle de krav og forventninger, der er til bedemandsbranchen generelt. Det vil være en stor hjælp for os, hvis du udfylder og returnerer de spørgeskemaer, du har fået udleveret i forbindelse med vores ydelser. Skemaerne har til hensigt altid at kunne give et retvisende billede af vores bedemandsforretning, og samtidig hjælper de med til, at andre familier og pårørende kan få den højeste kvalitet af betjening og vejledning.

Hvorfor er ISO9001 Certificeringen og Akkreditering vigtig for mig?

At vi er ISO9001 Certificeret og Akkrediteret bedemænd har alt at gøre med dig. Vores formål med certificeringen er nemlig at skabe de bedste rammer for dig og din sorg. Rammer, hvor du kan give slip og trygt overlade det praktiske og administrative til os midt i en svær tid.

ISO9001 Certificerede og Akkrediteret bedemand? – kort og godt

Når du vælger en ISO9001 Cerertificeret bedemand, kan du forvente, at:

  • Vi er uddannede inden for bedemandsfaget
  • Vores betjening og vejledning er af høj kvalitet
  • Der udføres løbende kvalitetskontrol
  • Branchens etiske regelsæt bliver fulgt 100 procent
  • Den vejledning, du får, er fagligt korrekt
  • Vi udfører de aftalte ydelser til den aftalte pris

Hvad er Akkreditering?

DANAK er det nationale akkrediteringsorgan i Danmark, udpeget af Sikkerhedsstyrelsen under Erhvervsministeriet. Dermed er DANAK ansvarlig for akkreditering på det tekniske område, blandt andet for laboratorier og virksomheder. DANAK, en forkortelse for Den Danske Akkrediteringsfond, er etableret som en uafhængig non-profit erhvervsdrivende fond.

DS ISO9001 Certifikat